sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kusti on vuoden Flattimestari, hei! flattimestari, hei! Flattimestari!!


Flattimestruus kisattiin tänä vuonna Evolla. Lapset vietiin ensin pienen mutkan kautta hoitoon ihanan isosiskoni luokse (onneksi mulla näitä sisko-kultia piisaa) ja saimme keskittyä koiriin koko viikonlopun verran.
No kokeista ei sitten Sylvin osalta ole paljon kerrottavaa. Odotukset oli korkeella, tehtävät olisi ollut Syltylle helposti suoritettavissa mutta sit happens..Liekö ohjaajan jännitys vai reissaaminen syynä, mutta korvat oli jääneet kotia ja muutenkin toiminta oli vähän sinnepäin ja saatiin tulokseksi ALO0. Jos joku startti harmittaa niin tämä! Nyt kamala treenaus päälle ja Torniossa sitten näytetään mitä osataan :D
Onneksi on kannustavaa seuraa  :)!
 
Sylvin kanssa kokeessa. Kuva M. Kastepohja

Kuti meni minusta aika mukavasti, kun tietää miten vähän Tapsa nomea treenaa. Markkeerauksessa missaus, ja vähän työlästä ohjaus ja tulos AVO3. Mikä parasti haku on nyt ollut viime kokeissa hyvää, sehän on tähän asti tahtonut olla Kutin kompastuskivi, kun hän on päättänyt että 4 riistaa aina hajetaan hausta ja se piisaa ;)


Kusti nappasiVOI1tuloksen varmaan  tyyliin  saaden tiketin Finaaliin.
Mieltä lämmitti myös Marken (Rokin lapsenlapsi) Flattikisälli (ALO-luokan) voitto :)

Finaali oli jännittävä, monta tuttua koiraa oli mukana kannustettavana. Grande finaali kaksikko Jori & Kusti ja Tiina & Viivi lämmitti mieltä erityisesti. Näistä hienoista koirista hyvien suoritusten jälkeen pidemmän korren nappasi Kusti ja Jori! Jorin neljäs Flattimestaruus, kovasti onnea hienosta työstä ja vuosien treenaamisesta!


Kusti Finaalissa. Kuva M.Kastepohja

Kusti Finaalissa. Kuva M.Kastepohja 
 
Kusti Grande finaalissa. Kuva M.Kastepohja

Mitalistit Tiina & Viivi, Jori & Kusti ja Harri ja Touho sekä arvon tuomarit ja ylitoimitsija
 
Mestarit 2013!
Kusti ja Jori Kemiönsaarella 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti