tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kevättä rinnassa :)!

HUH! Viimeinkin sain aikaiseksi ja päivittelin tän meijän blogin uuteen uskoon. Vuodet ja tapahtumat ne vaan vilisee. Kevät on jännittävää, odotuksen aikaa ;) Kuti ja Tapsa paahtavat opintojen parissa ja Kuti on osoittanut taitonsa ja oppivuutensa siellä homeiden parissa. Tapsa saa kertoa lisää asiasta, kunhan ehtii.

Kevään suurimmat uutiset tulevat tässä: Olemme suunnittelemassa Kutille pentuja! Seuraavasta juoksusta Kuti on tarkoitus astuttaa ihastuttavalla ruottin pojalla Skattkammarens Dr Strangelove alias Trombilla. Trombista pääset lukemaan lisää hänen omilta sivuiltaan http://www.retrieverliv.se/ ja hänen omistajansa Nina on luvannut vastata kaikkiin Tromb aiheisiin kysymyksiin (hän puhuu myös suomea) asiasta kiinnostuneille. Kutille odotamme juoksua tässä kevään korvilla ja pinten tassujen tepsutusta sitten kesällä...:)
Pennut tulevat Kennel Biehkan nimiin ja kirjoittelen tästä rakkaus -asiasta pikapuolin lisää.

Rokin tapahtumia:
Roki kävi eilen hammaslääkärissä ja joutui luopumaan kolmesta alahampaastaan ja lisäksi kulmurin kohtaloa mietitään (Rokillahan on jo yksi juurihoidettu kulmuri ja vielä samasta kulmasta) jotenki ne hampaat ei vaan meijän pojan suussa pysy ehjänä :/. Muuten odottelemme näyttelyjalat vipattaen kevään paria ryhmänäyttelyä :)

Jännityksellä odotamme mitä kaikkea tämä kevät tuokaan tullessaan! Mukavaa kevättä kaikilla!

Roki ja FridaTalven aktiviteetteja
Repe 8kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti