sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Talvisia touhuja

Lentävä Bertta, hippu ihmettelee..
Meillä oli viikonloppu kylässä punainen pentu eli Hippu. Hippu oli aikalailla Bertan vastakohta, rauhallinen, suurikokoinen...Hmm ihan heti näitä kaveruksia ei olisi siskoksiksi olisi uskonut! Jotenkin tuli näistä kahdesta mieleen Kuti ja Kusti pentuna :) Sillä erotuksella että Hippu on narttu. Hippu on kaikin puoli rauhallinen ja mutkaton koira. Nartuista se on varmasti suurikokoisin (lähen Kutin (56cm) kokoinen tällä hetkellä) ja lisäksi sillä on aika paksu turkki (varmaankin isän perintöjä). Nätti ja mukava tyttö!

Pekka ja Pätkä- Hippu ja Bertta

Bertta ja Hippu ryhdikkäänä

Hipusta pappa on ihku!

Sylvi-holkkipolvi

Kutteri
Myös Vikin omistajat laittoivat viestiä. Heillä on mennyt kaikin puoli hyvin vaikka muutamia sukkia on kuulemma nautittu sielläkin välipalaksi. Viki on seurallinen ja energinen pentu, niin kuin flätin kuuluukin. Toivottavasti kohta päästään tapaamaan myös Vikiä.

Maanantaina mennään Sylvin kanssa kontrolli kuvauksiin. Jännitää jo ihan kamalasti! Sylvistä kipsi on ihan turha ja menohaluja löytyy..Toivotaan nyt parasta, sormet ja varpaat ristissä! Onneksi Sylvi on kuitenkin rauhallisempi kuin nuo meidän muut flatit, mutta nyt kun se on kuukauden ollut narussa alkaa siltäkin pomppua löytymään.

KEVÄÄN SUUNNITELMIA:
Biehkalaiset suunnittelevat pääsiäiseksi pentuetapaamista. Jori on tulossa kouluttamaan ja toivotaan että mahdollisimman moni pennuista pääsee mukaan touhuilemaan ja turisemaan! Pennut ovat tuolloin 8 kk vanhoja ja olisi mukavaa päästä näkemään heitä kaikkia!

Myös näyttelyreissua erkkariin harkitaan. Roki täyttää juuri samaisenaa päivänä 10v ja sen kunniaksi mietitäänkin josko lähdetään pyörähtämään Hyvinkäällä (mikähän meihin on mennyt :)). Myös Penni on uhkaillut näyttelyyn osallistua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti