perjantai 9. elokuuta 2013

Asiat tapahtuvat jossain muualla kuin verkossa :)

Sylvi, Bertta, Kuti ja Roki


Näinpäs se on vuosi kerinnyt aika pitkälle ja paljon olisi päivitettävää. Ehkä kootaan tähän huippuhetkiä vuodelta 2013.:

Bertta käväisi lonkkakuvissa Luna ja Ava seuranaan. Terveen paperit tuli kaikille, lonkkien kyynärien ja polvien osalta. Samoin näistä sisaruksista Junnu ja Veikka ovat  ehtineet itsensä kuvauttaa ja heidätkin on nyt terveeksi todettu! Hyvä hyvä!!Bertta ja Sylvi pääsvät esittämään taitojaan taippareissa Nivalassa toukokuussa. Molemmat neitoset suoriutuivat testistä ja saivat oikeuden osallistua noutajien metsästyskokeisiin. Tänä kesänä taipparit on läpäissyt myös Ava ja Luna tuolla samaisessa paikassa ja lisäksi Junnu on hankkinut oman lisenssinsä. Kyllä piti vähän henkseleitä paukuttaa kun 3 omaa koiraa + Luna läpäisivät taipparit samana päivänä :D

Sylvi
Bertta ja Kuti kävivät kokeissa Hailuodossa. Kutilla hyvin alknut koe päättyi haun hiipumiseen ja Tapsa päätti keskeyttää kokeen. Bertalla taas koe alkoi epävarmasti maaohjauksella ja jatkui läpi kaikkien tehtävien. Päätettiin että Bertta saa vielä hetken kypsyä kotona ja sitten koitamme paremmalla onnella uudelleen.


Kuti kruunattiin keski-Pohjanmaan KP:n avoimenluokan mestariksi Heinäkuussa tuloksella AVO1! Nyt taas isäntä sai uutta intoa ja tavoitteet Kutin nomeuran kanssa on lähes täyttyneet. Kutin kalenteri on ollut hyvin kiireinen ja neiti paukuttaa home hommia viikottain.
Kuti


Rokilla menee edelleen lujaa. Ei ole vielä vauhti hiipunut papalla. Muutamia kertoja hän on päässyt treenaamaankin ja aika kivasti jalka edelleen nousee. Vielä hieman polttelis flattimestaruus, mutta tuomari tänä vuonna on sellainen että ei taida ymmärtää tuota meidän luomua vaaria joka on, jos nyt kaunisti sanoo, hieman omapäinen ja omien teiden kulkia ;) ... Ehkä jätetään tältä vuodelta väliin :D

Pentusuunnitelmiakin on, Sylvi oli tarkoitus astuttaa Rokilla Kesäkuussa, mutta Sylvin juoksut epäonnistuivat ts loppuivat kesken. Nyt oottelemma pikaisesti alkavia uusia juoksuja ja josko päästäisiin sitten tositoimiin, oikein kunnolla. Jännittävää!
Sylvi ja Roki


Härdelli lenkillä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti