torstai 26. syyskuuta 2013

Nomeilua Torniossa

Syltty ja Kutvonen pääsivät starttaamaan vielä syksyn huipennukseksi. Sylvin kanssa päätimme että Tapsa ohjastaa häntä, kun edellisellä kerralla oli ilmassa pientä "kuuroutta". Tämä vaihdos ei kuitenkaan lopputulosta muuttanut ja Syltylle toinen ALO0. Jotenkin Syltty vaikuttaa koepaikalla siltä niinkuin se ei oikein tietäisi mitä pitää tehdä, vaikka se taatusti osaa yhtä sun toista. Nämä harmitukset niellään ja ensi kesäksi sitten treenataan, oikein kovasti :)! Viikon päästä aloitellaan Nivala Noutajien koulutuksessa :)Kuti Debytoi voittaja luokassa lauantaina saaden hieno VOI2 -tuloksen vaikeasta kokeesta!
Ainoastaan piiiitkä vesiohjaus kesken 3-markkeerauksen ei onnistunut (ja pientä yli innokkuutta oli myös passityöskentelyssä :)), haku toimii nyt hyvin.
Ihan pakko laittaa tuomari Mikan kommentteja tähän: "Maaohjaus: Ohjauksen alussa koiralla oli sisäinen taisto, koravat vai nenä -korvat voitti ja loppu ohjaus suoritettiin hienosti.
Yleisvaikutelma: Hyvin työintoinen metsästyskoira joka on parhaimmillaan itsenäisessä työssä suoriutuen mukavalla tavalla päivän paikallistamis- ja hakutehtävistä. Epäonnistunut vesiohjaus pudottaasen korkeimmalta palkinnolta". Hyvä Kuti ja Tapsa!


Sunnuntaina Tapsan mielestä kulki paremmin vaikkakin tulos oli pykälää huonompi, VOI3.
"Hyvää hakutyötä tehnyt koira, joka onnistuu myös markkeeraustehtävissä. koiran luottamus ohjaajaan ei riitä vesialueen ohjaustehtävän suorittamiseen. Hyvä maaohjaus."
 Nyt on hyvä odotella juoksuja ;)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti