tiistai 11. maaliskuuta 2014

PENNUT SYNTYIVÄT!



Hiihtoloma meni rattoisasti pentuja odotellen.... Odottavan aika on tunnetusti pitkä ja kun viikko läheni loppuaan alkoi näyttää jo siltä, että Kutin mahanahkat on koetuksella. 



7.3 perjantai-iltana pennut sitten syntyivät 61 vuorokautta astutuksesta. 10 ensimmäistä pentua syntyi n. klo 18-23.45, viimeinen syntyi sitten n. klo 4 (virallinen synnytyksen valvoja nukkui, eikä tajunnut laskea pentumäärää vastakuin aamulla...aamulla piti tarkistaa muuten aika monta kertaa, että eikös näitä pitänyt olla vain 10...;)) 
 Pennuista 9 on narttuja ja 2 urosta. Kuti suoriutui urakasta hienosti ja itsenäisesti. Täytyy sanoa, että vieläkäin hiukan hengästyttää tämä iloinen perhetapahtuma :)! 

Vauvat syntymäyönä


pennut puoli vrk, Kuti ja kenneltyttö Frida


Pennut 3 vrk
Pennut ovat nyt 3 vuorokautta ja näyttävät hyvinvoivilta ja virkeiltä. 2 tyttöä painaa vielä alle 400g, mutta heilläkin painokäyrät on nousussa. Toivotaan että kaikki menee nyt hyvin pentujen ja heidän emon kanssa. Edelleen se edellisten pentujen aikainen  nisätulehdus Kutilla kummittelee mielessä, mutta nyt tilannetta seurataan tarkasti.
 Kiitos kaikille syntymänhetkellä mukana olleille ja somen kisastudiolle "henkisestä tuesta" ;) 

PS. Pennuista vaalean vihreä ja turkoosin sininen ovat poikia ;) Parempia kuvia tilauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti