tiistai 13. toukokuuta 2014

Viikkoja takana 9 ja kauden nome avausTaas on viikko vierähtänyt. Pennut kasvavat kovasti ja osoitavat suurta omatoimisuuttaan. Enää ei kompostiaidassa pysytäkkään sisällä eikä ulkona. Tai viininpunainen pentu on ainoa joka pysyy, muut eivät.
Pentujen kanssa on nyt kuljettu enemmän metsäkävelyllä. Ne ovat olleet muiden mukana aamu ja päivälenkit. Sylvi on erityisesti poikulin mieleen ;) Yleensä lenkit sujuvat hienosti, mutta kotipihan lähestyessä aina joku pennuista löytää jotain suuhun pantavaa ja muut alkavat jahtausleikin ja sitten painellaan pitkin peltoja ja lujaa :) Niinhän se on että joukossa "tyhmyys" tiivistyy...:)

Meillä on siis vielä vapaana 2 pentua, narttu ja uros jolle on hakusassa mukava reippaat ja mielellän harrastavat kodit, yhteydenotot  Katjalle p.044-291 4014 

Tässä viime viikon tapahtumia kuvatuksien muodossa:Hyvää äitienpäivää!


Äitiuden ihanuutta :) 

Poikuli


Biehkan Vieteri, ex-turkoosi pantainen poika, nyt vailla kahleita (pantaa ;)) ja kotia

Viininpunainen tyttö, Biehkan Aiheen-Ilo vielä vailla kotia!
Aiheen-ilo, hän ei suostunut poseetraamaan seisomakuvassa, muuten kyllä mainio tapaus :)

Tästä alaspäin esiintyy meidän Surku  ja Surkun korvat..


Viikonloppuna pennut olivat mukana Nivalan noutajien kokeissa täällä Haapajärvellä missä me Sylvin kanssa kävimme avaamassa koekauden. Koe ei mennyt ihan putkeen, mutta kehitystä on kuitenkin tapahtunut viimekaudesta ja jotakin sentään osattiin! Eikä se tulos nyt niin kaukana ollut...;)

Tässä yleisvaikutelmaa: " Hyvin ohjaajansa hallinnassa oleva metsästyskoira, joka onnistuu päivän ohjaus -ja vesimarkkeeraus tehtävissä hienosti. Epäonnistunut maamarkkeeraus yhdessä hakumotivaation loppumisen kanssa saa tuomarin keskeyttämään kokeen" Eli eka markkeeraus meni aivan liian pitkäksi ja haussa tapahtuu jotain kummallista paineistumista, ettei pääkoppa oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Eikä tämä mysteeri selviää kesän aikana :) 

Pennut tutustuivat koepaikalla lähinnä yleisöön ja nome-henkeen :) olihan siellä muutama pupukin haisteltavaski (ja vähän maisteltavaksikin). 


Alla tunnelmaan sopivia treenikuvia Sylvistä ja Rokistakin


Sylvi treenaamassa

Näissä treeneissä töihin pääsi myös Roki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti