sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Roki 9v!

Roki vietti menneellä viikolla 9-vuotis syntymäpäiviä maksalaatikon merkeissä. Vielä ei ikä paina pappaa! Hampaat ei oo pysyny matkassa ja kuono on vähän harmaa mutta muuten ei juuri uskoisi että Roki on jo 9 vuotta. Aika menee kyllä hurjaa vauhtia eteenpäin.

Synttäreiden kunniaksi avasimma näyttelykauden Haapavedellä 16.4 ja tuomarina toimi Raija Tammelin. Saldona Varasert numero 8. ja ROP-Vet, ei siis ihan huonosti mennyt vaikka tietty vähän harmitti kun  ei päästy vielä eläkkeelle ;) Viikon päästä Kiuruvedellä sitten uudet kujeet! Näyttely paikalle saapuminen aiheutti kyllä sydämmen tykytyksiä kun Roki ei oikein osannut käyttäytyä niinkuin asiaan kuuluisi...HUH..Sisäänkirjoituksessa kaksi koiraa päästettiin haisteleemaan Rokia ja hänhän ei tästä tykännyt ja päätti sitten räyhätä kaikille vastaan tulijoille...Onneksi tilanne normalisoitui kuitenkin nopeasti ja pystyimme nauttimaan auringon paisteesta :) Ehkä pitäisi käydä useammin yleisillä paikoilla.

Tässä Rokin arvostelu:  Maskuliininen. Hyvät mittasuhteet. Oikein Hyvät pään linjat. Hyvä ilme. Jäntevä ylälinja. Sopiva runko. Hyvä luusto ja kulmaukset. Liikkeessä hieman korkea häntä. Takapotkua saisi olla enenmän. Kinnerahdas takaa ja vähän löysä edestä. Hyvä karva ja kaunis käytös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti