torstai 28. huhtikuuta 2011

Sylvi, Syltty, Symppy PENTU PENTU PENTU!

 


Kauan sitä suurta kuumetta, nimittäin pentukuumetta podettiin. Rokin aktiivi ura on kuitenkin jo jäähdyttely asteella ja enää suoritetaan vain ylläpitäviä harjoitteita ja aktiivi treenikaverin puute alkoi vaivata. Useita vaihtoehtoja mietittyäni ystäväni Tiina otti puheeksi että josko etsittäisiin yhteisprojekti ulkomailta. Asiaa hiukan mietittyäni ajattelin, että tälläiseen "projektiin" on mukavampi ja helpompaa lähteä yhdessä ja  kun saimme vihiä Munkhaven kennelissä ihanalle Almalle syntyvästä pentueesta ei tarvinnut enää miettiä. Siitä se sitten lähti ja Sylvi-tyttönen saapui Tanskasta elämäämme piiiiitkän odotuksen jälkeen.
Sylvi, uusi treenikaveri, perheenjäsen on valloittanut meidät aivan ihan täysin :) Ihanaa kun talossa on PENTU! Syltty on reipas noutajan alku, joka tykkää kannella ja pureskella kaikkea, mutta se on kuulemma ihan normaalia ;) Sylvillä on ihan mahdottoman suuret korvat, joilla tulevaisuudessa toivottavasti kuullaan tosi hyvin... ja pörröinen turkki. Uuteen kotiin muuton Sylvi otti rauhallisesti, ilma suuria tuntmukinoita. Sylvi osaa ottaa rennosti, mikä minusta on tärkeää pienelle koiralle.  
Roki ja Kuti ovat vielä aika ihmeissään uudesta tulokkaasta. Kumpainenkaan ei vielä alentunut leikkimään penikan kanssa, se vain kierretään välimatkan päästä ja vähän murrataan ja Sylvikin tuntuu hyväksyvän tämän. Se taitaa olla viisaskin vielä... :) 
 


Hmmm...Nyt en kyllä osaa laittaa näitä kuvia oikeille paikoille, aina ei voi voittaa....Nyt on luovutettava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti