tiistai 20. syyskuuta 2011

Lääkärin tarkastus ja nimiäiset

Hoitotäti Sylviä on kiva kömyyttää

Sylvi ja Bertta
Eilen eläinlääkäri tarkasti pennut ja kaikki näyttäisi olevan mainiosti. Ainoastaan pieni yläpurenta oli kahdella pennulla (punavalkoinen ja hopea), mutta eläinlääkärin sanojen mukaan melkein varmasti nämä korjaantuvat kasvun myötä itsestää, eli ei hätää tämän suhteen! Pennut olivat reippaita ja ihanan uneliaita (:)) tarkastus hetkellä ja toimenpiteet oli helppoa suorittaa. Samalla pennut sirutettiin ja nimet kirjattiin virallisesti. Pentujen uudet hienot nimet tulevat vanhoista ammatti nimistä:

Urokset:
Biehkan Pikiruukinrenki = musta
Biehkan Vallesmanni= hopea
Biehkan Jungmanni= Camo

Nartut:
Biehkan Mäkitupalainen= punainen
Biehkan Kanneviskaali= punavalkoinen
Biehkan Paarmurska= pinkki
Biehkan Viulunvinguttaja= kulta
Biehkan Kivaltteri= oranssi
Biehkan Unilukkari= sininen

Nyt odotellaan sitten papereita kennelliitosta. Viikonloppu lähenee vääjäämättä ja 2 pentua lähtevät uusiin koteihin jo lauantaina. Niin haikeaa mutta silti ihanaa ;)
Pikku tuholainen

Vielä muutama pentu on vailla kotia, jotenka ei muutakun viestiä meille päin jos tunnet olevasi vailla ihanaa ja reipasta harrastukaveria (tuota sivujen ylälaidasta, kohdasta "pentuja" pääset tarkastelemaan yhdistelmää tarkemmin ja löydät kuvia ja tietoja vanhemmista).

Kaikki tarvittavat alkavat olla kasassa pentujen suhteen: Damit, pillit ja hihnat ovat saapuneet ja enää olisi vähän kirjoitustyötä tiedossa iltapuhteeksi...

Tässä kuvia viime viikonlopun metsäretkeltä:
Metsälle matkustettiin eksoottisesti lasten pyöräkärryllä. Meno matka sujui mainiosti. Kotiin tullessa karvaiset lapset hoksasivat miten tästä pääsee karkaamaan ja lopun varmaan arvaakin..Pikku flattejä oli karkuteillä :)

Pennut olivat innoissaan metsässä. Myös Kuti ja Sylvi olivat mukana.

Ihmeteltävää riitti


Kylläpäs meillä oli mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti