sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Pennelit 8,5 viikkoa

 Nyt ovat pennut käyneet jo tooosi vähiin. Kotona on enää Bertta, punainen ja puna-valkoinen tyttö. Punavalkoiselle tytölle on koti vielä hakusessa. Viikonloppuna monta pentua muutti uusiin koteihinsa.  Sininen tyttö lähti Rantsilaan äitini luokse ja on tarkoituksena että me viemme häntä tulevaisuudeessa nome-harrastuksen pariin. Hopea poika, jota "Veikaksi" kutsutaan lähti Joensuuhun harrastuskoiraksi ja Nipan ja Remun pikku-veljeksi Marin ja Peten luokse. Oranssi tyttö "Luna" lähti metsästys ja perhekoiraksi Ouluun ja Musta "Rukka" -poika läksi Tampereelle Heinin ja Janin elämää rikastuttamaan ja opettelemaan noutajamaista elämää.( Lisäsytä ed. päivitykseen: Jyväskylän kultainen tyttö on muuten Vikiksi nimetty). Kotona Siilinjärvelle lähtöä odottelee punainen tyttö ja Puna-valkoinen odottelee vielä ottajaansa. Oikein paljon onnea pennuille elämiinsä :)


Punainen tyttö

PV-tyttö

Luna. Ainoa jonka seisoma kuva onnistui :) Ei oo meinaan ihan helppoa!
Sylvesterin ekat juoksut alkoi ja Roki lähti juoksu hoitoon kavereidemme luokse Nivalaan. Meno täällä Kumisevassa siis on aikalailla hiljentynyt. Metsäretket tällä porukalla sujuu jo aikalailla ongelmitta, siis me osaamme laskea viiteen ihan helposti ;) Tässä kuvia päivän retkeltä :

Söpöjä korvia ;)
Punainen on oikea vesipeto!


Puinainen tyttö heittäytyi ihan hurjaksi ja kävi muina naisina järvessä uimassa ihan oikeesti! Kuvaaja oli sen verran häkeltynyt että kuva jäi ottamatta....Hurjia tapauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti