lauantai 8. lokakuuta 2011

Pentuset 9,5 viikkoa ja meno kiihtyy

Pikku-sini-Dumbo

Suunnitelmat meidän sijoituskoiran osalta muuttuivat. Sininen pentu jonka piti viettää elämänsä minun äitin tykönä tuli takaisin kotiin. Äiti totesi että vanhasta ihmisestä ei ollut pennun pitäjäksi. Äiti ei siis saanut nukutuksi yöllä jos pentu ei ollut aivan hiljaa.Harmittaa aikalailla, mutta ehkä on parempi todeta rajansa heti näin alkuvaiheessa. Siniselle on etsinnässä nyt uusi koti.  Eli tarjolla olisi kontaktin hakuinen ja miellyttämisen haluinen pieni prinsessa. Muutama kysely on jo tullutkin, toivottavasti onnistuu ja pennulle löytyy hyvä koti!

Melko varmasti myös PV-penneli on löytänyt kotinsa. Kirjoittelen tästä vielä slisää kun asiat varmistuvat. Pentulaatikko ja pentuaitaus purettiin tänään... niin se vaan pikkupentuaika on ohi, onneksi ja harmiksi...haikeaa.

 Pentujen omistajat ovat soitelleet ahkerasti, mikä on helpottanut kovasti tätä ikävää. Pennuilla tuntuu sujuvan hienosti maailmalla :) Kommelluksia on sattunut, mutta tekevillehän sattuukin? Onneksi pääsääntöisesti kaiiki on sujunut hyvin.

Täällä kotona opetellaan sisäsiisteyttä ja elämän alkeita... Ja loppu aika siivotaan jälkiä ;)
Bertta

Sylvesteri jatkaa juoksujaan ja treenejä jatketaan. Saapa nyt nähdä mitä tästä tuleee, ehkä tämä juoksun aika nyt vaan lusitaan (miettii ohjaaja joka koki juuri aivan penkin alle menneet treenit, ai onko me joskus jotain tehty ?!)

Kuti on palannut koulun penkille ja meni tuntuu varmistuneen näin mammaloman jälkeen. Kuulema tyttö on rauhoittunut. Ainakin isäntä on ollut oikein ylpeä.

Bertta & kump pääsi eilen tekemmän myös ensimmäiset hometreenit :) Tästä se alkaa, harrastaminen :D
Bertta

Bertta ja Sylvi

Bertta

Bertta ja PV

PV

Bertta

PV

Otappa tästä selvää...:) Pentu

Rakkauskuva- PV ja Sylvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti