perjantai 4. marraskuuta 2011

Syyspuuhia

Meijän ranta
´
Uimakelit alkavat auttamattomasti olevan ohi. Johan tuon veneenkin joutaisi laittamaan talviteloille.
Kurakelit ovat aivan mahdottomat! Mitä antaisikaan laatoitetusta pihasta?

Meillä elämä alkaa pikku hiljaa normalisoitua. Roki on ollut mummolassa hoidossa Sylvin juoksujen jälkeen ja Kuti on palannut koulun penkille. Myös Bertta on aloittanut homeiden etsimisen ja pääsipä hän jo käymään koulussakin tutustumassa :) Tapsa ja Kuti pistäytyivät Rovaniemen Meltauksessa metsästys reissulla jotenka ei Kutillakaan ihan hukkaan mennyt tämä metsästyskausi.

Pennut ovat nyt 13 viikkoa ja Berttakin sai viime viikolla ekan rokotuksen.
muillekin penneleille kuuleman mukaan kuuluu hyvää, ainakaan kukaan ei ole uskaltanut valittaa ;) Aikas hassua että rauhalliset pojat ovat muuttuneet riiviöiksi ja riiviö tytöt ovat (tai ainakin suurin osa) oikeita viilipyttyjä. Otappas näistä selvää! On ollut mukava kuulla pienten elämistä ja ollaan kyllä oltu tosi tyytväisiä kaikkien pentujen kotaihin. Tarkoituksena on väsätä pennuille oma sivu tänne blogiin ja ehkä vielä joskus saan kotisivutkin ajantassalle. Huom. ehkä.

Sylvin kanssa yritetään välillä treenailla, mutta pimenevät illat vähän hankaloittaa harrastamista. Nyt suunnitteilla on mahdollisesta näyttelyuran avaus tammikuussa. Katsotaan nyt tohtiiko sitä ilmoittautua mukaan.

Sylvin pose

Sylvi ja Bertta

Bertta 12 viikkoa


Miten näistä nyt ottaa tarkkoja kuvia ;)??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti